For biblioteker

Vær med i fællesskabet
Bibliotekernes temasamarbejde sætter sammen med Danmarks Radio og mange andre partnere fokus på højaktuelle temaer. På den måde skaber bibliotekerne større sammenhængskraft, vi støtter og inspirerer hinanden og derved udnytter vi ressourcer og kvaliteter optimalt, så bibliotekets gæster får en endnu bedre oplevelse, når de besøger biblioteket - hvad enten det er fysisk eller digitalt.


Vær med i Bibliotekernes Temasamarbejde og få inspirationsmateriale, grafisk pakke, digitale kampagnematerialer og mulighed for tilkøb af fysiske kampagnematerialer, så I nemt kan køre de forskellige kampagner lokalt. Det er gratis at være med.

Har I deltaget i forrige tema, er I fremadrettet tilmeldt kommende tema. I skal aktivt afmelde jer Bibliotekernes Temasamarbejde.

Tilmeld dit bibliotek

 

Få information
Følg med i gruppen "Bibliotekernes temasamarbejde" på Centralbibliotek.dk

Følg os på Facebook i vores gruppe, hvor du får nyheder, hvor kollegaer fra biblioteker over hele landet deler gode ideer og sparrer med hinanden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en masse vigtig information om temasamarbejdet:

Tilmeld nyhedsbrev

 

Læs de seneste nyhedsbreve fra Bibliotekernes Temasamarbejde

 

Udmeld dit bibliotek fra Bibliotekernes Temasamarbejde

Ønsker I ikke længere at være medlem af Bibliotekernes Temasamarbejde, skal udmeldelse ske skriftligt ved at sende en mail til temasamarbejde@aalborg.dk.

Medlemsskabet løber ét år frem, så udmeldelse skal senest ske primo januar i det år, hvor I ønsker at træde ud af Bibliotekernes Temasamarbejde.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få det seneste nyt om fra bilbliotekernes Temasamarbejde