Tema M: Børnenes Danmarks Indsamling

Danmarks biblioteker får igen mulighed for at gå med i kampagnen Børnenes Danmarks Indsamling - Vi går sammen i perioden 8. januar til og med 3. februar 2024. DR Børn er endnu engang afsender på Børnenes Danmarks Indsamling, som denne gang samler ind til fejl- og underernærede børn i Uganda.

I kampagnen skal børnene igen ud at gå i fællesskab for at samle ind, og Bibliotekerne er inviteret med til at engagere børnene. Hver gang et barn har gået én kilometer, giver Novo Nordisk Fonden 20 kroner til Danmarks Indsamling.

52 engagerede biblioteker bakkede op om Danmarks Indsamling 2023. Der blev afviklet alt fra historie-gåture for skoleklasser, Book-walks suppleret med aktiviteter med afsæt i forskellige bøger, skattejagter med WOOP app, Facebook-live (hvor man lokalt kunne følge med i hvem, der har gået flest skridt og samlet flest penge ind), samt kartozoologiske gåture (hvor der også blev kigget på kunst og lokalhistoriske finurligheder undervejs) og et utal af andre spændende tiltag.

Derfor kalder DR og Bibliotekernes Temasamarbejde på alle Danmarks børnebiblioteker og børn - og beder dem om at gå sammen for en god sag.

Interesseret? Tilmeld jeres bibliotek ved
Lea Korshøj Christensen: lea.christensen@aalborg.dk

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få det seneste nyt om fra bilbliotekernes Temasamarbejde