Tema C: Danmarks Læseklub 2021

Sammen med Danmarks Biblioteksforening og Litteratursiden, søsætter Bibliotekernes Temasamarbejde  d. 3-12. maj Danmarks Læseklub 2021. 

Hen over 10 dage kan hele landet deltage i en gigantisk læsekreds, hvor alle læser det samme værk: Dette års vinder af Læsernes Bogpris, Jesper Steins 'En lykkelig slutning'. Som læser deltager man ved at tilmelde sig det event, der oprettes på Litteratursidens facebookside - eller ved at tilmelde sig mailinglisten her: http://bit.ly/dl2021mail    

Vi har produceret alt det nødvendige markedsføringsmateriale, konceptbeskrivelse, pressemeddelelse etc. og lagt det her på temaportalen. BPI-indhold mm. er også på vej.

Som bibliotek er alt, du skal gøre at lave lokal markedsføring for konceptet og meget gerne lægge dagens læsesprint på dine sociale medier - evt. bare dele Læseklubbens event. Brug også meget gerne den pressemeddelelse, der er udarbejdet ift. at engagere dine lokale medier.

På temaportalen findes også en tekst, du kan bruge som skabelon til at skrive ud til de læseklubber, I allerede har tilknyttet til biblioteket og høre om de kunne være interesseret. Du finder også plakat til udlånet, og banner til web og SoMe. Vi bruger hashtagget #dkbogklub21

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få det seneste nyt om fra bilbliotekernes Temasamarbejde