HVEM ER VI

 

 

 

Bibliotekernes temasamarbejde
Bibliotekernes temasamarbejde forsøger at samle flest mulige af landets folkebiblioteker til at køre fælles kampagner. 

Bag temasamarbejdet står landets 6 centralbiblioteker, der med Aalborg Bibliotekerne som koordinator samler bibliotekssektoren om at idéudvikle på, og arbejde sammen om kampagnerne.

Temasamarbejdet har kørt siden 2015 og er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

Vi er ikke alene
Til hver temakampagne er bibliotekerne på jagt efter samarbejdspartnere, der kan berige kampagnerne og bibliotekernes formidling.

Mange ser heldigvis bibliotekerne som en attraktiv samarbejdspartner – både mindre lokale fx skoler, foreninger, klubber, men også større nationale partnere. Fx: Danmarks Radio, Nationalmuseet, Ældresagen, Dansk Røde Kors, Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, Sex og Samfund, Kvindemuseet, Red Barnet, Børns Vilkår, UNICEF og mange andre.

Bibliotekerne er altid på jagt efter nye og spændende konstellationer og partnerskaber, der kan skabe synergi og være med til at udvikle bibliotekernes formidle og evne til at sætte dagsorden.

Hvilke biblioteker deltager?
Alle centralbiblioteker er med i temasamarbejdet, ligesom langt de fleste af landets biblioteker deltager. 79 biblioteker deltog bl.a. i tema 5 og 6 "Historier om Danmark".