Tema C: Bogfestival - Danmarks største læseklub

Sammen med Danmarks Biblioteksforening og Litteratursiden, lancerer Temasamarbejde  d. 28. oktober Danmarks Største Læseklub. Det sker som optakt til bogfestival.dk, der erstatter dette års Bogforum.

Hen over 10 dage lægger vi op til, at hele landet deltager i en gigantisk læsekreds, hvor alle læser det samme værk: Dette års vinder af læsernes Bogpris, Maren Uthaugs 'En lykkelig slutning'.

Vi har produceret alt det nødvendige markedsføringsmateriale, konceptbeskrivelse, pressemeddelelse etc. og lagt det her på temaportalen. BPI-indhold mm. er også på vej.

Som bibliotek er alt, du skal gøre at lave lokal markedsføring for konceptet og meget gerne lægge dagens læsesprint på dine sociale medier. Brug også meget gerne den pressemeddelelse, der er udarbejdet ift. at få engageret dine lokale medier.

På temaportalen findes også en tekst, du kan bruge som skabelon til at skrive ud til de læseklubber, I allerede har tilknyttet til biblioteket og høre om de kunne være interesseret. Du finder også plakat til udlånet, dias til storskærmen og banner til web og SoMe. Vi bruger hashtagget #dkstørstebogklub.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få det seneste nyt om fra bilbliotekernes Temasamarbejde